Layang Sworo

Versi: Ratna Antika

Layangmu, lewat sms hp-mu
Raiso, ngobati kangenku
Sworomu, lewat telepon gratisan
Raiso, ngalai yen sesandhingan

Janjimu semono tresnamu gede
Nyatane saiki kok tinggalake

Layang sworo, raiso ngobati
Roso kangen, marang sliramu, yayi…
Layang sworo, raiso ngganteni
Kulino aku, nyandhing sliramu, yayi…

Layang sworo, raiso ngobati
Roso kangen, marang sliramu, yayi…
Layang sworo, raiso ngganteni
Kulino aku, nyandhing sliramu, yayi..

Layang sworo, raiso ngobati
Roso kangen, marang sliramu, yayi…
Layang sworo, raiso ngganteni
Kulino aku, nyandhing sliramu, yayi..

Layang sworomu, m
Mung nambai kangene atiku..
Layang sworomu,
Mung nambai kangene atiku..

34 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *