Kowe Tak Enteni

Versi: Marjori Declercq

Kowe tak goleki, kowe tak enteni
Lungomu nong endi, kapan enggonmu bali
Kowe tak kangeni, kowe tak senengi
Opo kowe ra ngerti, opo pancen wis lali

Pirang taun lawase, nggonku cudan mring kowe
Mesti kroso, wis mesti ngerti pisah piye rasane
Kanggo opo yen ati, lagi koyo mengkene
Roso kangenku iki, yo mung kanggo kowe

Sing tak tangisi, sing tak tresnani
Opo kowe ra kroso, neng kene aku ngenteni

reff :
Kowe tak kangeni, kowe tak senengi
Opo kowe ra ngerti, opo pancen wis lali

Pirang taun lawase, nggonku cudan mring kowe
Mesti kroso, wis mesti ngerti pisah piye rasane
Kanggo opo yen ati, lagi koyo mengkene
Roso kangenku iki, yo mung kanggo kowe

Sing tak tangisi, sing tak tresnani
Opo kowe ra kroso, neng kene aku ngenteni

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *