Ketemu Rondo

Versi: Aziz ft. Ani Parmala

Lk :
Cah ayu, mlakumu koyo macan luwih
Dowo tekenmu, ngombak rambutmu
Yen kowe kerso, aku ngelamarmu

Pr :
E…kakang, durung kenal ojo kesusu
Delengen disik, tingkah-lakuku
Yen kakang ngerti, mengko getun mburi

[“Aku rondo lho kang..”]

reff :
Lk :
Prawan opo rondo, aku ra mentingno
Sing tak ku duduhno, awakmu nandur tresno

Pr :
Saben aku ketemu, karo priyo aku dikaspo
Sing tak kuwatirno, kakang yo ngono ugo

Lk : Ojo kuwatir dik, kakang iki ora priyo gede
Pr : Yen kenek dipercoyo, aku yo monggo kerso

Pr :
E…kakang, durung kenal ojo kesusu
Delengen disik, tingkah-lakuku
Yen kakang ngerti, mengko getun mburi

[“Aku rondo kang..”]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *