Iku Sopo

Versi: Yayuk Casandra

Mbak, mbak sampean iku dodol opo
Bolak-balik moro, nggowo tas gak towo-towo
Bapak karo si mbah, podo takon iku sopo
Dandan koyo artis, athek nggawe koco moto

Rambut disemir abang,
Budal sore moleh padhang
Mlakune megal-megol,
Sing digowo gincu abang

Kucing garong buntute belang
Mancing-mancing arek lanang
Duwe bojo lan sing bujang
Kabeh-kabeh podo edan

reff :
Sajak nyandange, pancene menggilan
Nek mlaku, mlerok karo ngguyu
Tur dibarengi eseman
Clono tipis, bokongane ‘cen bahenol

Tak cedaki mesem ngguyu
Tiba’e kegeden kentol

reff :
Sajak nyandange, pancene menggilan
Nek mlaku, mlerok karo ngguyu
Tur dibarengi eseman
Clono tipis, bokongane ‘cen bahenol

Iku…, so…po…
Jebul banci jalan protokol

reff :
Mbak, mbak sampean iku dodol opo
Bolak-balik moro, nggowo tas gak towo-towo
Bapak karo si mbah, podo takon iku sopo
Dandan koyo artis, athek nggawe koco moto

Rambut disemir abang,
Budal sore moleh padhang
Mlakune megal-megol,
Sing digowo gincu abang

Kucing garong buntute belang
Mancing-mancing arek lanang
Duwe bojo lan sing bujang
Kabeh-kabeh podo edan

reff :
Sajak nyandange, pancene menggilan
Nek mlaku, mlerok karo ngguyu
Tur dibarengi eseman
Clono tipis, bokongane ‘cen bahenol

Tak cedaki mesem ngguyu
Tiba’e kegeden kentol

reff :
Sajak nyandange, pancene menggilan
Nek mlaku, mlerok karo ngguyu
Tur dibarengi eseman
Clono tipis, bokongane ‘cen bahenol

Iku…, so…po…
Jebul banci jalan protokol

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *