Burungku Flu

Versi: Didi Kempot

[Burungku flu] loro tenan,[loro tenan]
Meneng wae nglentruk ora doyan mangan
[Burungku flu] loro tenan,[loro tenan]
Ra gelem ngadeg, ra gelem manggung aduh sayang

[Bu burungku flu] lemes tenan, [lemes tenan]
Tak elus-elus malah mlungker ono kandhang
[Burungku flu] loyo tenan, [loyo tenan]
Iki piye, iki piye, piye sayang

reff :
[Cucak rowo], bukan burung sembarangan
[Bisa sakit], kalo nanti salah makan
[Cucak rowo], itu burung kesayangan
[Cucak rowo], bukan burung-burungan

[Burungku flu] loro tenan,[loro tenan]
Meneng wae nglentruk ora doyan mangan
[Burungku flu] loro tenan,[loro tenan]
Ra gelem ngadeg, ra gelem manggung aduh sayang

[Bu burungku flu] loro tenan, [loro tenan]
Tak elus-elus malah mlungker ono kandhang
[Burungku flu] loyo tenan, [loyo tenan]
Iki piye, iki piye, piye piye sayang

reff :
[monolog]
“waduh ciloko,kudune tak pakani kroto,kok tak wenehi rendang,waduh lemes…lemes…,”

[Cucak rowo], bukan burung sembarangan
[Bisa sakit], kalo salah ngasih makan
[Cucak rowo], itu burung tersayang
[Cucak rowo], bukan burung-burungan

[Cucak rowo], bukan burung-burungan
[Cucak rowo], manuke mas poniman

[monolog]
“wah, dulu itu ngocehnya luar biasa lo,gara-gara salah makan, habis burungnya nggragas sih,sekarang lemes, loyo..,sakne…,sakne..”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *