Jekitut

Versi: Arum Khotifah

Bolak-balik wis sun proso
Wong lanang jange suloyo
Pamit bojo jare urusan
Tibane lungo klayapan

Abote kadhung semayan
Dandane pancen menggilan
Pethuk konco ditemah singkuran
Ati deg-degan wedi konangan

Pancen akas nyambut gawene
Oleh koyo digegem dewe
Dhuwit slempitan iku andalane
Bojo takon bujuki ae

Konco dulur, podo ngelengno
Nanging tambah sang soyo ndodroh
Anak bojo riko lalekno
Riko iku kedanan sopo

reff :
Jekithut thet…, manuk srigunting
Plintat-plintut iku wong akale maling
Jekithut thet…, mabur dadakan
Plintat-plintut abote kadhung gendakan

Jekithut thet…, menclok ning pager
Plintat-plintut iku wong raine kandel
Jekithut thet…, sing ireng mulus
Plintat-plintut iku wong akale bulus

reff :
Bolak-balik wis sun proso
Wong lanang jange suloyo
Pamit bojo jare urusan
Tibane lungo klayapan

Abote kadhung semayan
Dandane pancen menggilan
Pethuk konco ditemah singkuran
Ati deg-degan wedi konangan

Pancen akas nyambut gawene
Oleh koyo digegem dewe
Dhuwit slempitan iku andalane
Bojo takon bujuki ae

Konco dulur, podo ngelengno
Nanging tambah sang soyo ndodroh
Anak bojo riko lalekno
Riko iku kedanan sopo

reff :
Jekithut thet…, manuk srigunting
Plintat-plintut iku wong akale maling
Jekithut thet…, mabur dadakan
Plintat-plintut abote kadhung gendakan

Jekithut thet…, menclok ning pager
Plintat-plintut iku wong raine kandel
Jekithut thet…, sing ireng mulus
Plintat-plintut iku wong akale bulus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *