Calon Juragan

Versi: Glen Sumarno ft. Noni Aprilia

Lk :
Malem minggu, yo tindak ngayogjokarto
Mampir lesehan malioboro
Pengen dahar, ngunjuk wedang sing maneko warno
Ojo lali gudege kondang miroso

Pr :
Ra percoyo mas, monggo enggal pinarak o
Sinambi lenggah ingkang sekeco
Kalih dahar, kulo suwun paring pangandiko

Lk : Enak tenan, rasane ora kuciwo

[Koor]
Yo do mlaku-mlaku, neng ngayogjokarto
E bakule ayu, neng malioboro

Lk :
Enak tenan, wong naksir bakule legan
Opo gelem, tak jak urip bebrayan
Ojo samar, yen kowe bakal kapiran
Rupo olo ning aku calon juragan

Pr :
Penak tenan yen estu dipek juragan
Kulo purun, nanging ampun ngge sembranan
Madhep mantep, waton sami kucukupan
Elek sitik,idep-idep nggo sugihan

reff :
Lk :
Malem minggu, yo tindak ngayogjokarto
Mampir lesehan malioboro
Pengen dahar, ngunjuk wedang sing maneko warno
Ojo lali gudege kondang miroso

Pr :
Ra percoyo mas, monggo enggal pinarak o
Sinambi lenggah ingkang sekeco
Kalih dahar, kulo suwun paring pangandiko

Lk : Enak tenan, rasane ora kuciwo

[Koor]
Yo do mlaku-mlaku, neng ngayogjokarto
E bakule ayu, neng malioboro

Lk :
Enak tenan, wong naksir bakule legan
Opo gelem, tak jak urip bebrayan
Ojo samar, yen kowe bakal kapiran
Rupo olo ning aku calon juragan

Pr :
Penak tenan yen estu dipek juragan
Kulo purun, nanging ampun ngge sembranan
Madhep mantep, waton sami kucukupan
Elek sitik,idep-idep nggo sugihan

Lk :
Malem minggu, yo tindak ngayogjokarto
Mampir lesehan malioboro
Ati bunek pikiran judeg, biso dadi lego
Awak kesel ati mangkel, wis ra kroso

Pr :
Ra percoyo mas, monggo enggal pinarak o
Sinambi lenggah ingkang sekeco
Kalih dahar, kulo suwun paring pangandiko

Lk : Enak tenan, rasane ora kuciwo

[Koor]
Yo do mlaku-mlaku, neng ngayogjokarto
E bakule ayu, neng malioboro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *