Bedo Rupo Podo Roso



Versi: Nonik Aprilia

Pring diporo dadi telu,
Aku feeling karo sing klambi biru..
Solah bowo sinatriyo hey,
Watak wantune patut kanggo tulodho..

Pring diporo dadi enem,
Wis tak tanting sing kono ugo gelem..
Bejo bejane uripku hey,
Naksir priyo sing ugo naksir awakku..

Nunggal karep nunggal ati eya eyo,
Wong loro saguh nyawiji..
Koyo mimi lan mintuno lungo separan-paran,
Mung tansah reruntungan..

Bedo rupo podo roso eya eyo,
Pinesti sing moho kuoso..
Mung kari nggolek wektune,
Dino tanggal sing becik kanggo polokramane..

reff:
Pring diporo dadi telu,
Aku feeling karo sing klambi biru..
Solah bowo sinatriyo hey,
Watak wantune patut kanggo tulodho..

Pring diporo dadi enem,
Wis tak tanting sing kono ugo gelem..
Bejo bejane uripku hey,
Naksir priyo sing ugo naksir awakku..

Nunggal karep nunggal ati eya eyo,
Wong loro saguh nyawiji..
Koyo mimi lan mintuno lungo separan-paran,
Mung tansah reruntungan..

Bedo rupo podo roso eya eyo,
Pinesti sing moho kuoso..
Mung kari nggolek wektune,
Dino tanggal sing becik kanggo polokramane..

Nunggal karep nunggal ati eya eyo,
Wong loro saguh nyawiji..
Koyo mimi lan mintuno lungo separan-paran,
Mung tansah reruntungan..

Bedo rupo podo roso eya eyo,
Pinesti sing moho kuoso..
Mung kari nggolek wektune,
Dino tanggal sing becik kanggo polokramane..

Nunggal karep nunggal ati eya eyo,
Wong loro saguh nyawiji..
Koyo mimi lan mintuno lungo separan-paran,
Mung tansah reruntungan..
———————–
[ver: lyrics]
[id: szvlonci]
[ar: Nonik Aprilia]
[ti: Bedo Rupo Podo Roso]
[al: Campursari]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:32]
[00:00.02]Bedo Rupo Podo Roso
[00:00.02]by: Nonik Aprilia
[00:32.02]
[00:34.02]>>>
[00:35.02]>>
[00:36.02]>
[00:37.02]Pring diporo dadi telu,
[00:40.10]Aku feeling karo sing klambi biru..
[00:45.39]Solah bowo sinatriyo hey,
[00:49.63]Watak wantune patut kanggo tulodho..
[00:54.62]
[00:57.00]Pring diporo dadi enem,
[01:00.99]Wis tak tanting sing kono ugo gelem..
[01:06.11]Bejo bejane uripku hey,
[01:10.72]Naksir priyo sing ugo naksir awakku..
[01:15.53]
[01:16.28]Nunggal karep nunggal ati eya eyo,
[01:21.02]Wong loro saguh nyawiji..
[01:24.89]Koyo mimi lan mintuno lungo separan-paran,
[01:30.63]Mung tansah reruntungan..
[01:35.00]Bedo rupo podo roso eya eyo,
[01:39.55]Pinesti sing moho kuoso..
[01:43.48]Mung kari nggolek wektune,
[01:46.85]Dino tanggal sing becik kanggo polokramane..
[01:52.28]
[02:20.01]>>>
[02:21.01]>>
[02:22.01]>
[02:23.01]Pring diporo dadi telu,
[02:26.71]Aku feeling karo sing klambi biru..
[02:31.21]Solah bowo sinatriyo hey,
[02:35.39]Watak wantune patut kanggo tulodho..
[02:40.51]
[02:42.88]Pring diporo dadi enem,
[02:46.81]Wis tak tanting sing kono ugo gelem..
[02:52.05]Bejo bejane uripku hey,
[02:56.42]Naksir priyo sing ugo naksir awakku..
[03:01.10]
[03:02.10]Nunggal karep nunggal ati eya eyo,
[03:06.97]Wong loro saguh nyawiji..
[03:10.52]Koyo mimi lan mintuno lungo separan-paran,
[03:16.26]Mung tansah reruntungan..
[03:20.82]Bedo rupo podo roso eya eyo,
[03:25.19]Pinesti sing moho kuoso..
[03:28.87]Mung kari nggolek wektune,
[03:32.61]Dino tanggal sing becik kanggo polokramane..
[03:39.10]Nunggal karep nunggal ati eya eyo,
[03:43.53]Wong loro saguh nyawiji..
[03:47.65]Koyo mimi lan mintuno lungo separan-paran,
[03:53.27]Mung tansah reruntungan..
[03:56.70]
[03:57.32]Bedo rupo podo roso eya eyo,
[04:02.00]Pinesti sing moho kuoso..
[04:06.31]Mung kari nggolek wektune,
[04:10.05]Dino tanggal sing becik kanggo polokramane..
[04:14.86]
[04:16.17]Nunggal karep nunggal ati eya eyo,
[04:20.29]Wong loro saguh nyawiji..
[04:24.15]Koyo mimi lan mintuno lungo separan-paran,
[04:29.58]Mung tansah reruntungan..
[04:31.51]
————–
Preview:

Advertisements

2 thoughts on “Bedo Rupo Podo Roso

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s