Bedo Rupo Podo Roso

Versi: Nonik Aprilia

Pring diporo dadi telu,
Aku feeling karo sing klambi biru..
Solah bowo sinatriyo hey,
Watak wantune patut kanggo tulodho..

Pring diporo dadi enem,
Wis tak tanting sing kono ugo gelem..
Bejo bejane uripku hey,
Naksir priyo sing ugo naksir awakku..

Nunggal karep nunggal ati eya eyo,
Wong loro saguh nyawiji..
Koyo mimi lan mintuno lungo separan-paran,
Mung tansah reruntungan..

Bedo rupo podo roso eya eyo,
Pinesti sing moho kuoso..
Mung kari nggolek wektune,
Dino tanggal sing becik kanggo polokramane..

reff:
Pring diporo dadi telu,
Aku feeling karo sing klambi biru..
Solah bowo sinatriyo hey,
Watak wantune patut kanggo tulodho..

Pring diporo dadi enem,
Wis tak tanting sing kono ugo gelem..
Bejo bejane uripku hey,
Naksir priyo sing ugo naksir awakku..

Nunggal karep nunggal ati eya eyo,
Wong loro saguh nyawiji..
Koyo mimi lan mintuno lungo separan-paran,
Mung tansah reruntungan..

Bedo rupo podo roso eya eyo,
Pinesti sing moho kuoso..
Mung kari nggolek wektune,
Dino tanggal sing becik kanggo polokramane..

Nunggal karep nunggal ati eya eyo,
Wong loro saguh nyawiji..
Koyo mimi lan mintuno lungo separan-paran,
Mung tansah reruntungan..

Bedo rupo podo roso eya eyo,
Pinesti sing moho kuoso..
Mung kari nggolek wektune,
Dino tanggal sing becik kanggo polokramane..

Nunggal karep nunggal ati eya eyo,
Wong loro saguh nyawiji..
Koyo mimi lan mintuno lungo separan-paran,
Mung tansah reruntungan..

2 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *