Ae Don No

Versi: Budi Jolong ft. Cici Sahita

Lk :
Sing ngengken sing ngengken niku sinten, nduk
Sayur bening alah kok dicampur sop
Sing ngengken sing ngengken niku sinten, nduk
Nganeh-nganehi niku sing mboten-mboten

Pr :
Sing ngengken sing ngengken manah kulo, mas
Niki taken mboten badhe neka-neko
Mangan tawur ampun dicampur mrico
Mboten purun sampean nggih kulo pekso

Lk :
[No…, no…, no… ae don no]
Cilik iyo diopeni, gede nderek nderek sopo, nduk
Nduk yen u wis kadung tresno
Dipager duwur nggih sami menek ondho

[No…, no…, no… ae don no]
Dicekel o isih digondeli buntute
Wis kadung ngrasakake [ngrasake apane]
Raos enak wis mesti takon liyane

Pr :
[La..lo..la..lo..la..le..]
Alah terang wae rembulane
[La..lo..la..lo..la..le..]
Alah nyereng wae nakokake

reff :
Lk :
Sing ngengken sing ngengken niku sinten, nduk
Sayur bening alah kok dicampur sop
Sing ngengken sing ngengken niku sinten, nduk
Nganeh-nganehi niku sing mboten-mboten

Pr :
Sing ngengken sing ngengken manah kulo, mas
Niki taken mboten badhe neka-neko
Mangan tawur ampun dicampur mrico
Mboten purun sampean nggih kulo pekso

Lk :
[No…, no…, no… ae don no]
Cilik iyo diopeni, gede nderek nderek sopo, nduk
Nduk yen u wis kadung tresno
Dipager duwur nggih sami menek ondho

[No…, no…, no… ae don no]
Dicekel o isih digondeli buntute
Wis kadung ngrasakake [ngrasake apane]
Raos enak wis mesti takon liyane

Pr :
[La..lo..la..lo..la..le..]
Alah terang wae rembulane
[La..lo..la..lo..la..le..]
Alah nyereng wae nakokake

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *