Mimik Cucu

Versi: Ratna Antika

Paling enak dadi lare cilik
Njaluk paran bain sing ditampek
Paran maning nang gendhong-gendhongan
Loro sitik emake gedebegan

Paling enak dadi lare cilik
Njaluk paran bain sing ditampek
Paran maning nang gendhong-gendhongan
Loro sitik emake gedebegan

Kadhung wayah nangis, mimik susu emak
Kadhung cengar-cengir, mimik susu emak
Dadi lare cilik mulo enak
Sitik-sitik mimik cucu

reff :
Mimik susu emak, bayi dadi sehat
Mimik cucu emak, bayi tambah kuat
Masio uwis tuwek, isun magih mimik cucu
Masio uwis tuwek, mimik saben arep turu

Riko ojok sampek salah tompo
Isun mimik cucu capi

Paling enak dadi lare cilik
Njaluk paran bain sing ditampek
Paran maning nang gendhong-gendhongan
Loro sitik emake gedebegan

Kadhung wayah nangis, mimik susu emak
Kadhung cengar-cengir, mimik susu emak
Dadi lare cilik mulo enak
Sitik-sitik mimik cucu

reff :
Mimik susu emak, bayi dadi sehat
Mimik cucu emak, bayi tambah kuat
Masio uwis tuwek, isun magih mimik cucu
Masio uwis tuwek, mimik saben arep turu

Riko ojok sampek salah tompo
Isun mimik cucu capi

Paling enak dadi lare cilik
Njaluk paran bain sing ditampek
Paran maning nang gendhong-gendhongan
Loro sitik emake gedebegan

Kadhung wayah nangis, mimik susu emak
Kadhung cengar-cengir, mimik susu emak
Dadi lare cilik mulo enak
Sitik-sitik mimik cucu

Sitik-sitik, mimik cucu
Sitik-sitik, emak mimik cucu emak
Ha…cucu emaaakkk..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *