Mendhowan

Versi: Fadjar P ft. Bojone

Pr :
Mangga mas, anget-anget mendhowane
Mendhowan banyumas, gurih rasane

[Nggo batir, medang clebek sore]

Mangga mas, dicicipi mendhowane
Aja mung mireng sekang jere-jere

[Rasane jan langka tandhinge]

Lk :
Mendhowan banyumas, dinggo goletan
Pirang-pirang wong sing wis pada klangenan
Duet :
Lanang wadon, wong tuwa, uga nom-noman
Pancen nyata, jan nylekamin pisan

Mendhowan banyumas, dinggo suguhan
Nggo nyamikan, uga nggo lawuh sarapan
Duet :
Nggo jambalan, nggo pacitan, nang kumpulan
Dinggo sandhingan, kanca batir pada juguran

reff :
Lk :
Mendhowan banyumas, dinggo goletan
Pirang-pirang wong sing wis pada klangenan
Duet :
Lanang wadon, wong tuwa, uga nom-noman
Pancen nyata, jan nylekamin pisan

Lk :
Mendhowan banyumas, dinggo suguhan
Nggo nyamikan, uga nggo lawuh sarapan
Duet :
Nggo jambalan, nggo pacitan, nang kumpulan
Dinggo sandhingan, kanca batir pada juguran

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *