Sel 31 (telu siji)

Versi: Cak Dikin

“tak rasak-rasakno,
kabeh mau mergo tumindakku dewe,
duh gusti kulo tobat, gusti…”

Nalikane nandang paukuman
Sepi ing jroning kunjaran
Urip tansah dadi kembang lambe
Ning ndeso disingkirake

Rekoso soko polahku dewe
Ora eling ing mburine
Nadyan susah kudu tak lakoni
Manggon ing sel telu siji

Ono ing sel telung puluh siji
Trali besi jadi saksi
Ono ing sel telung puluh siji
Ora ono sing ngancani

Aku tobat ora bakal bali
Selamat tinggal trali besi

reff :
“Wis dadi niat,
yen aku ora bakal bali meneh ning trali besi,
kamar telung puluh siji…”

Nalikane nandang paukuman
Sepi ing jroning kunjaran
Urip tansah dadi kembang lambe
Ning ndeso disingkirake

Rekoso soko polahku dewe
Ora eling ing mburine
Nadyan susah kudu tak lakoni
Manggon ing sel telu siji

Ono ing sel telung puluh siji
Trali besi jadi saksi
Ono ing sel telung puluh siji
Ora ono sing ngancani

Aku tobat ora bakal bali
Selamat tinggal trali besi

“Aku sumpah ora bakal balik meneh ning trali besi,
kamar telung puluh siji, sakno…sakno….”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *