Nasib (fadjar sopsan)

Versi: Fadjar Sopsan

Beginilah nasib,
Urip nang njero kurungan
Sandhangan sing dinggo mung-mungan
Olih jatah mangan, ningen pas-pasan
Anak lan bojo kapiran,
urip sengsara sepanjang badan

Kerja berat bendina,
Ning ora nampa bayaran
Awake kesel pisan,
Wengi glasahan lemude ambrungan
Gawene nggo prentahan,
Begitulah urip nang njero kurungan

reff :
Ya Alloh, nasib awak
Urip sansaro adoh anak bojo
Gedebog di glundhungna,
wong ngajog tiada berguna
Sing eling lan waspada,
Gusti paringana ngapura

reff :
Beginilah nasib,
Urip nang njero kurungan
Sandhangan sing dinggo mung-mungan
Olih jatah mangan, ningen pas-pasan
Anak lan bojo kapiran,
urip sengsara sepanjang badan

Kerja berat bendina,
Ning ora nampa bayaran
Awake kesel pisan,
Wengi glasahan lemude ambrungan
Gawene nggo prentahan,
Begitulah urip nang njero kurungan

reff :
Ya Alloh, nasib awak
Urip sansaro adoh anak bojo
Gedebog di glundhungna,
wong ngajog tiada berguna
Sing eling lan waspada,
Gusti paringana ngapura

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *