Sepining Ati

Versi: Safitri

Rasane donya iki dadi peteng
Bareng kowe ngucap yo wis ora seneng
Opo salah lan dosaku iki
Tegane kowe nglarani

Rino wengi mung tansah kelingan
Kenangan manis naliko pacaran
Senadyan saikine uwis pisah
Nanging tresnaku ra biso ilang

reff :
Koyo langit tanpo lintang tanpo rembulan
Katon sepi koyo ra ono sunare
Semono ugo atiku sing sepi
Ngenteni pag-pagan soko atimu

Rino wengi mung tansah kelingan
Kenangan manis naliko pacaran
Senadyan saikine uwis pisah
Nanging tresnaku ra biso ilang

reff :
Koyo langit tanpo lintang tanpo rembulan
Katon sepi koyo ra ono sunare
Semono ugo atiku sing sepi
Ngenteni pag-pagan soko atimu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *