Plesedan Edanan

Versi: Kelik Pelipur Lara

ONO KERE LUNGGUH NING PINGGIR RATAN
NGGELAR KLOSO NUNGGU RECEHAN
SORE-SORE YUK DOLANAN PLESEDAN
KARO KONCO PODO GOJEGAN

MONGSO RENDENG KUWATIR YEN KUDANAN
KEBAL-KEBUL GAWE BEDIHAN
ATI SENENG KETIMBANG DO KLUYURAN
MENDING KUMPUL MALEM MINGGUAN

RA-SAH BINGUNG MIKIRKE SING DO LAGI PACARAN
PALING MENGKO PEDHOT NING NDALAN
RA-SAH BINGUNG MIKIRKE SING DO LAGI SIR-SIRAN
PALING ENAK NYANYI PLESEDAN

reff :
ONO TOMAT, SING PALING GEDHI
UWIS MESTI SI TOMAT JORGI
IWAK TERI, SING DADI PENYANYI
UWIS MESTI TERI UTAMI

WERUH DESY, NING KEBON SAWI
UWIS MESTI DESY RATNA SAWI
NGOMBE WISKY, DIOPLOS KOPI
UWIS MESTI KAU PIKIR SENDIRI

reff :
TUKU UDHUT, NENG TAMANSARI
UWIS MESTI UDHUT PERMATASARI
DASTERE CIUT, KETOK RODO MINI
UWIS MESTI KUWI CIUT MINI

reff :
KENAL UCI, ORA DUWE NYALI
UWIS MESTI KOWE UCI NYALI
PINGIN SANTAI, KOK JUMPA LAGI
UWIS MESTI SANTAI JUMPA LAGI

KENAL UCI, ORA DUWE NYALI
UWIS MESTI KOWE UCI NYALI
PINGIN SANTAI, KOK JUMPA LAGI
UWIS MESTI SANTAI JUMPA LAGI

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *