Nandang Bronto (safitri)

Versi: Safitri

Suk kapan biso kelakon,
Sliramu dadi sisihanku
Wis suwe nggonku ngenteni,
Ning sliramu sajak ora ngerti

Opo sliramu ra kroso,
Atiku lagi nandang bronto
Aku nyuwun palilamu,
Timbangono katresnanku iki

reff :
Tak rewangi awak kuru,
Saben dino mung nggagas sliramu
Tak suwun rino lan wengi,
Mugo-mugo ketekan setyaku

Opo pancen koyo ngene,
Rasane wong kang nandang bronto
Sedino ora ketemu,
Rumangsaku wis koyo sewindu

reff :
Tak rewangi awak kuru,
Saben dino mung nggagas sliramu
Tak suwun rino lan wengi,
Mugo-mugo ketekan setyaku

Opo pancen koyo ngene,
Rasane wong kang nandang bronto
Sedino ora ketemu,
Rumangsaku wis koyo sewindu

Sedino ora ketemu,
Rumangsaku wis koyo sewindu

One comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *