Kari Loro

Versi: Ratna Antika

Bengen riko apik temenan
Rupo ganteng sing ono bandingan
Sing ono hang duwe koyo atine
Nong donya sing ono tunggale

Tangis batin sing kuwat nahan
Sun ngrasakno seneng mung sedelo
Ninggalno isun mentolo temenan
Kari getun isun seneng ambi riko

Atinisun kari loro
Riko kari mentolo, nggandeng wong liyo
Atinisun kari kesekso
Mikirno riko, kari tego ninggalno isun

Mulo…, riko…, wong lanang
Sing duwe roso welas temenan

reff :
Tangis batin sing kuwat nahan
Sun ngrasakno seneng mung sedelo
Ninggalno isun mentolo temenan
Kari getun isun seneng ambi riko

Atinisun kari loro
Riko kari mentolo, nggandeng wong liyo
Atinisun kari kesekso
Mikirno riko, kari tego ninggalno isun

Mulo…, riko…, wong lanang
Sing duwe roso welas temenan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *