Jaman Edan (s.harto)

Versi: S.Harto

Pancen saiki, jamane jaman edan
Akeh wae carane wong nggolek pangan
Rebut papan, rebut dalan panguripan
Ora metung gawe rugining liyan

Pancen saiki, jamane jaman edan
Tego tegel waton biso kasembadan
Melu ngedan neng rasane ora tahan
Yen ora ngedan, mesti ora keduman

reff :
Jaman edan, akeh wong edan-edanan
Jaman edan, watone kasembadan
Jaman edan, akeh wong ora karuan
Jaman edan, watone kecukupan

Nanging isih akeh wong sing kelingan
Ora nganti katut kegilesing jaman
Bejo bejane wong sing podo klalenan
Luwih bejo sing eling maring pangeran

reff :
Jaman edan, akeh wong edan-edanan
Jaman edan, watone kasembadan
Jaman edan, akeh wong ora karuan
Jaman edan, watone kecukupan

Nanging isih akeh wong sing kelingan
Ora nganti katut kegilesing jaman
Bejo bejane wong sing podo klalenan
Luwih bejo sing eling maring pangeran

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *