Bondo (Bokong Lan Dodo)

Versi: Ratna Antika

Ndeleng goyange bokong
Ndeleng pendale dodo
Nggarai wong ngelor hang deleng
Sampek sing katek ketip

Kari ayu rupane
Kari sexy bodine
Dadi kembang panggung
Hang gawe deleng mlengok melompong

Penontone duh sing kuat, duh sing kuat
Penontone duh sing tahan, duh sing tahan
Ndeleng bokonge, digoyang-goyang

Penontone duh sing kuat, duh sing kuat
Penontone duh sing tahan, duh sing tahan
Ndeleng dodone, dipendal-pendal

Ndeleng goyange bokong
Ndeleng pendale dodo
Nggarai wong ngelor hang deleng
Sampek sing katek ketip

reff :
Bokong kadung wis digoyang
Diputer koyo ebor, aduh lemese
Dodo kadung wis dipendal
Mengisor menduwur, aduh sexyne

Hang melengok melompong
Duduk mung penontone
Musisi ring mburine,
Podo ngilure

Ndeleng goyange bokong
Ndeleng pendale dodo
Nggarai wong ngelor hang deleng
Sampek sing katek ketip

reff :
Bokong kadung wis digoyang
Diputer koyo ebor, aduh lemese
Dodo kadung wis dipendal
Mengisor menduwur, aduh sexyne

Hang melengok melompong
Duduk mung penontone
Musisi ring mburine,
Podo ngilure

Ndeleng goyange bokong
Ndeleng pendale dodo
Nggarai wong ngelor hang deleng
Sampek sing katek ketip

Kari ayu rupane
Kari sexy bodine
Dadi kembang panggung
Hang gawe deleng mlengok melompong

Penontone duh sing kuat, duh sing kuat
Penontone duh sing tahan, duh sing tahan
Ndeleng bokonge, digoyang-goyang

Penontone duh sing kuat, duh sing kuat
Penontone duh sing tahan, duh sing tahan
Ndeleng dodone, dipendal-pendal

Ndeleng goyange bokong
Ndeleng pendale dodo
Nggarai wong ngelor hang deleng
Sampek sing katek ketip

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *