Katut Angin

Versi: Safitri

MONTANG-MANTING, KENO OMBAKE BANYU
KATUT ANGIN, GEDE SEGORO BIRU
LAKUNE PRAHU, GAWE MIRISING ATI
BEBASAN URIPKU IKI

YEN SAMBAT KUDU KARO SOPO
KOYO WIS ORA ONO
LINTANG BULAN TULUNG RUNGOKNO
TANGIS NING NJERO DODO

ANGIN WENGI, TULUNGEN AWAK IKI
SINGKIRNO RUWETING ATI

LILO-LILO, ATI IKI WIS LILO
YEN MENGKENE, KUDU KOYO MENGKENE

PACOBAN IKI SENGSORONE URIPKU
KANG SUMAMPIR NING PUNDAKKU

reff :
MONTANG-MANTING, KENO OMBAKE BANYU
KATUT ANGIN, GEDE SEGORO BIRU
LAKUNE PRAHU, GAWE MIRISING ATI
BEBASAN URIPKU IKI

YEN SAMBAT KUDU KARO SOPO
KOYO WIS ORA ONO
LINTANG BULAN TULUNG RUNGOKNO
TANGIS NING NJERO DODO

ANGIN WENGI, TULUNGEN AWAK IKI
SINGKIRNO RUWETING ATI

LILO-LILO, ATI IKI WIS LILO
YEN MENGKENE, KUDU KOYO MENGKENE

PACOBAN IKI SENGSORONE URIPKU
KANG SUMAMPIR NING PUNDAKKU

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *