Gede Rumongso

Versi: Sodiq ft. Ratna

Lk :
Umume wong lanang, umume wong lanang
Podo-podo demen genda’an
Umume wong lalang, umume wong lanang
Podo-podo demen wadonan

Umume wong lanang, umume wong lanang
Podo-podo demen mabuk-mabukan
Tapi iku kabeh, yo isun dewek osing

Isun iki wong ngganteng, isun iki wong ngganteng
Ngganteng-nganteng sak banyuwangi
Nggantenge isun iki, nggantenge isun iki
Ngalah-ngalahi bintang film nang tv

E… kari gedigi dadi wong ngganteng sak banyuwangi
E… kari gedigi dadi wong ngganteng sak banyuwangi

reff :
Pr :
E… lare riko ngoco o
Riko ojo gegeden rumongso
Dasar mulo rupan riko
koyo dakocan…

Riko ojo kari ngaku bener kang
Riko ojo kari ngaku ngganteng
Dasar mulo rupan riko
Koyo mercon bantingan

Lk :
Umume wong lanang, umume wong lanang
Podo-podo demen genda’an
Umume wong lalang, umume wong lanang
Podo-podo demen wadonan

Umume wong lanang, umume wong lanang
Podo-podo demen mabuk-mabukan
Tapi iku kabeh, yo isun dewek osing

Isun iki wong ngganteng, isun iki wong ngganteng
Ngganteng-nganteng sak banyuwangi
Nggantenge isun iki, nggantenge isun iki
Ngalah-ngalahi bintang film nang tv

E… kari gedigi dadi wong ngganteng sak banyuwangi
E… kari gedigi dadi wong ngganteng sak banyuwangi

reff :
Pr :
E… lare riko ngoco o
Riko ojo gegeden rumongso
Dasar mulo rupan riko
koyo dakocan…

Riko ojo kari ngaku bener kang
Riko ojo kari ngaku ngganteng
Dasar mulo rupan riko
Koyo mercon bantingan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *