Entut Entutan

Versi: Fadjar Sopsan

Sore-sore gayeng pada juguran
Karo medang clebek nyambi dopokan
Lan uga nyanding pacitan
Beton karo ketan

Ujug-ujug pada gotak
Langka wujud mambu theng-thengan
Aduh muleg pisan

Kanca batir pada pandeng-pandengan
Nganah-ngeneh pada tuding-tudingan
Ning ora nana sing ngaku
Maras mbok konangan

Banjuran pada rembugan
Nggo melehna sing penjorangan
Sing entut-entutan

Dhang-dhang tut jendela uwa uwa
Rika-rika sing ngentut
Ditembak raja tuwa
Ping loro mesti kena

Mula aja penjorangan
Mengko bakale konangan
Sing entut-entutan

reff :
Sore-sore gayeng pada juguran
Karo medang clebek nyambi dopokan
Lan uga nyanding pacitan
Beton karo ketan

Ujug-ujug pada gotak
Langka wujud mambu theng-thengan
Aduh muleg pisan

Kanca batir pada pandeng-pandengan
Nganah-ngeneh pada tuding-tudingan
Ning ora nana sing ngaku
Maras mbok konangan

Banjuran pada rembugan
Nggo melehna sing penjorangan
Sing entut-entutan

Dhang-dhang tut jendela uwa uwa
Rika-rika sing ngentut
Ditembak raja tuwa
Ping loro mesti kena

Mula aja penjorangan
Mengko bakale konangan
Sing entut-entutan

Dhang-dhang tut jendela uwa uwa
Rika-rika sing ngentut
Ditembak raja tuwa
Ping loro mesti kena

Mula aja penjorangan
Mengko bakale konangan
Sing entut-entutan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *