Yen Aku Ngerti

Versi: Safitri

Yen aku ngerti, kowe isih ngenteni
Aku bakal, enggal-enggal bali
Sak ngertiku, kowe wis lali aku
Mergo suwe, ora ono kabarmu

Kedhung jero biso dijajagi
Ati menungso sopo sing ngerti
Ora nyono, sliramu isih tresno
Karo aku, nadyan uripku rekoso

Nganti mbok lakoni
Sholat tengah wengi
Sliramu nyuwun marang gusti

reff :
Nangis aku nangis, nangis nelongso
Yen kelingan, sliramu dek semono
Njerit aku njerit, njerit ning batin
Ora ngiro, tresnamu lahir batin

Sepiro lara-larane atimu
Aku tansah nrimo sliramu

reff :
Nganti mbok lakoni
Sholat tengah wengi
Sliramu nyuwun marang gusti

reff :
Nangis aku nangis, nangis nelongso
Yen kelingan, sliramu dek semono
Njerit aku njerit, njerit ning batin
Ora ngiro, tresnamu lahir batin

Sepiro lara-larane atimu
Aku tansah nrimo sliramu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *