Ora Ono Liyo

Versi: Ilse Setroredjo

Ra nyono…, ra tak kiro….
Yen ngene dadine…
Tembungmu sing manis
Lambemu sing tipis
Jebul amung lamis

Biyen kowe ngucap opo…
Tresno nganti mati…
Ora ono liyo wong kang kok tresnani
Kajobo mung aku…

Janji, ojo janji…
Nggawe loro ati…
Wis tego sliramu…
Cidro karo aku…

Wis ben aku pasrah…
Gusti moho suci mesti amersani…

reff :
[dialog]
“Tego tegone.., ninggalake aku…,
opo ora eling dek jaman semono…,
naliko padang mbulan lan lintang ngucap janji…”

Biyen kowe ngucap opo…
Tresno nganti mati…
Ora ono liyo wong kang kok tresnani
Kajobo mung aku…

Janji, ojo janji…
Nggawe loro ati…
Wis tego sliramu…
Cidro karo aku…

Wis ben aku pasrah…
Gusti moho suci mesti amersani…

Wis ben aku pasrah…
Gusti moho suci mesti amersani…

One comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *