Ngalem


Versi: Yan Vellia

Kowe, pancene uwis jodhoku
Yo mung kowe, sing pantes dadi rojoku..
Kowe, sing gawe seneng atiku
Mlaku bareng, seprene ra tau padu..

Kowe, sing ngerti piye karepku
Yo mung kowe, sing nrenani aku..
Kowe, sing gawe ayem uripku
Awan bengi, ngalem ono neng sandingku..

Yen awakku lagi loro,kowe sing biso nambani
Loro seneng sing ono dadaku iki..
Yen atiku lagi sedih, kowe sing melu ngrasakke
Yo mung kowe bojoku nganti slawase..

reff:
Kowe, sing ngerti piye karepku
Yo mung kowe, sing nrenani aku..
Kowe, sing gawe ayem uripku
Awan bengi, ngalem ono neng sandingku..

Yen awakku lagi loro,kowe sing biso nambani
Loro seneng sing ono dadaku iki..
Yen atiku lagi sedih, kowe sing melu ngrasakke
Yo mung kowe bojoku nganti slawase..
Yo mung kowe bojoku nganti slawase..

Average Rating
0 out of 5 stars. 0 votes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *