Menang Lotre

Versi: Didi Kempot

Sopo sing ra seneng atine
Yen urip karo kowe
Mlaku bebarengan, tansah gandeng tangan
Karo kowe sayang

Sopo sing ra bungah atine
Sak omah karo kowe
Mugo-mugo wae nganti selawase
Ora dipisahke

Paribasan koyo wong menang lotre
Tuku satus menang sewu entuke
Paribasan koyo wong menang lotre
Tresnaku tulus suci mung kanggo kowe

Urip bebarengan, golek sandang pangan
Tansah nggandeng tangan

reff :
Sopo sing ra bungah atine
Sak omah karo kowe
Mugo-mugo wae nganti selawase
Ora dipisahke

Paribasan koyo wong menang lotre
Tuku satus menang sewu entuke
Paribasan koyo wong menang lotre
Tresnaku tulus suci mung kanggo kowe

Mugo-mugo wae nganti selawase
Aku karo kowe

Paribasan koyo wong menang lotre
Tuku satus menang sewu entuke
Paribasan koyo wong menang lotre
Tresnaku tulus suci mung kanggo kowe

Mugo-mugo wae nganti selawase
Urip karo kowe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *