Mawar Kuning

Versi: Niken Arisandi

Sing karepe atinisun iki,
Tapi iki wis dadi pastine..
Isun sing ngiro lan ugo isun sing nyono,
Kadhung gedigi akhire milu wong tuwek..

Sing karepe atinisun iki,
Tapi iki wis dadi pastine..
Isun sing ngiro lan ugo isun sing nyono,
Kadhung gedigi akhire milu wong tuwek..

reff:
Isun mung biso titip mawar kuning,
Rumatono ojo sampek mati..

Mergane kembang mawar kuning,
Tombo kangene ati ring kadoan..

Sing karepe atinisun iki,
Tapi iki wis dadi pastine..
Isun sing ngiro lan ugo isun sing nyono,
Kadhung gedigi akhire milu wong tuwek..

reff:
Isun mung biso titip mawar kuning,
Rumatono ojo sampek mati..

Mergane kembang mawar kuning,
Tombo kangene ati ring kadoan..

Sing karepe atinisun iki,
Tapi iki wis dadi pastine..
Isun sing ngiro lan ugo isun sing nyono,
Kadhung gedigi akhire milu wong tuwek..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *