Kudu Nrimo

Versi: Monique Wongsowidjojo

Esuk tangi ambenku tetotonane
Barang opo wae weh ‘du resike
Segane wis mateng,emon esuk wareg
Menawi kowe ngek, orak nerimo

Emon ndina nong atimu tak masakke
Mule kerjo sambat ngele wis tak cepakke
Ben aminggu aku selingomahi
Menawi kowe ngek, orak nerimo

[wayah sore swengi esuk padu wae]
Nyemoni wae karo nyepelekke
[Bola ngono sing endi padu wae]
Mrengat-mrengut nesu wae

Wis ora kuat, uripku koyo ngene
Tak tinggal lungo nek ngunu pisah wae
Ojo nora kepenak selawase uripe
Golekono liyo sing biso nyatakke

reff :
Esuk tangi ambenku tetotonane
Barang opo wae weh ‘du resike
Segane wis mateng,emon esuk wareg
Menawi kowe ngek, orak nerimo

Emon ndina nong atimu tak masakke
Mule kerjo sambat ngele wis tak cepakke
Ben aminggu aku selingomahi
Menawi kowe ngek, orak nerimo

[wayah sore swengi esuk padu wae]
Nyemoni wae karo nyepelekke
[Bolo ngono sing endi padu wae]
Mrengat-mrengut nesu wae

Wis ora kuat, uripku koyo ngene
Tak tinggal lungo nek ngunu pisah wae
Ojo nora kepenak selawase uripe
Golekono liyo sing biso nyatakke

[wayah sore swengi esuk padu wae]
Nyemoni wae karo nyepelekke
[Bolo ngono sing endi padu wae]
Mrengat-mrengut nesu wae

Wis ora kuat, uripku koyo ngene
Tak tinggal lungo nek ngunu pisah wae
Ojo nora kepenak selawase uripe
Golekono liyo sing biso nyatakke

Wis ora kuat, uripku koyo ngene
Tak tinggal lungo nek ngunu pisah wae
Ojo nora kepenak selawase uripe
Golekono liyo sing biso nyatakke

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *