Keduhung

Versi: Niken Arisandi

Kakang……., apuwa saiki riko getun
Nggetuni wangine hang wis alum
Bengen sing dipikir sulung

Kakang……., sing eling riko wis janji
Sing arep ngurek njugeri wadi
Keduhung mburi mblenjani

reff :
Bengen…., koyo koyo o
Janji welas arum kembang melati
Masiyo,,,,, riko wis ngerti
Nduwe wadi saiki ndadegno geni

Kakang……., isun iki yo rumongso
Dudu kembang arume kenongo
Hang biso nyenengno riko

reff :
Bengen…., koyo koyo o
Janji welas arum kembang melati
Masiyo,,,,, riko wis ngerti
Nduwe wadi saiki ndadegno geni

Kakang……., isun iki yo rumongso
Dudu kembang arume kenongo
Hang biso nyenengno riko

Average Rating
0 out of 5 stars. 0 votes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *