Jaman Edan (hendro sr)

Lirik Lagu ke-500 Jaman Edan
Versi: Hendro SR

ING NEGORO KITO, ISIH AKEH PENGANGGURAN
GOLEK GAWEYAN, PANCEN ANGEL TANPO KEPINTERAN
ANAK LAN BOJO ENENG NGOMAH, PODO KURANG PANGAN
ATI KEPEPET, NYOLONG PITIK DADI PILIHAN

SING KORUPSI, ENAK-ENAK ENENG LUAR NEGERI
SING NYOLONG PITIK, DIGANJAR UKUMAN TELUNG SASI
MAFIA PERADILAN, PANCEN ANGEL DILERENI
MERGO DURUNG ONO TINDAKAN HUKUM,SING NGGEGIRISI

(JAMANE PANCEN JAMAN EDAN)
YEN RA MELU NGEDAN, JARE ORA KEDUMAN
(YEN MELU NGEDAN, AWAK’E ORA TAHAN)
ISH LUWIH BEGJO, SING ELING LAN WASPODO

JAMAN SAIKI, JARENE JAMAN REFORMASI
PORO MAHASISWA, SABEN NDINO BERDEMONSTRASI
YEN MUNG NGGELAR ORASI, ORA ONO SING NYENENI
SING ATI-ATI, OJO NGANTI DADI ANARKHI

PAK PRESIDEN, AREP MEMBRANTAS KORUPSI
MANTAN PEJABAT SING TERBUKTI, DILEBOKKE BUI
TUJUANE SING ISIH NJABAT, BEN PODO WEDI
NING NYATANE, ISIH ONO SING WANI NGLAKONI

(JAMANE PANCEN JAMAN EDAN)
YEN RA MELU NGEDAN, JARE ORA KEDUMAN
(YEN MELU NGEDAN, AWAK’E ORA TAHAN)
ISH LUWIH BEGJO, SING ELING LAN WASPODO

reff :
PAK POLISI, SREGEP NGENEKKE OPERASI
OPERASI TILANG, PANCEN APIK KANGGO KETERTIBAN
PANCEN REPOT, MELU SIDANG ENENG PENGADILAN
NANGING LUWIH BECIK, TIMBANGANE DAMAI DI JALAN

NARKOBA, BEREDAR DIMANA-MANA
DI KAMPUS, DALAM PENJARA PUN ADA
IRONISNYA, OKNUM APARAT JADI PENGEDARNYA
YANG HASILNYA, MERUSAK MENTAL GENERASI MUDA

(JAMANE PANCEN JAMAN EDAN)
YEN RA MELU NGEDAN, JARE ORA KEDUMAN
(YEN MELU NGEDAN, AWAK’E ORA TAHAN)
ISH LUWIH BEGJO, SING ELING LAN WASPODO
ISH LUWIH BEGJO, SING ELING LAN WASPODO

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *