Goro Goro Buntut

Versi: Safitri

Pr :
Dhuwit sithik mas, nggo tambah blanjan
Ojo tansah mikirke buntutan
Anak nganti ra njajan, sekolah kapiran
Mbok ojo mung mikir buntutan

Mbok yo mikir mas, mbok mikir sing rodo eman
Ngoyak nomer blanjane kapiran
Eling mas, emut…, Ojo mung tansah ngramal buntut
Sekolah anake karo piye blanjane, mbok yo dipikirke

reff :
Lk :
Nomer iki dik, wis mesti metune
Ramalane, sip tenan jarene
Kuwi dhuwit blanjane, tak nggo pasang wae
Mengko yen nembus tak balekke, piye…

E..turahe dik, biso nggo tuku liyane
Tuku mobil, opo omah gede
Piye dik piye, ra orane
Yen bakal luput

Aku wis mantep, nomere iki ganep
Wis tak etung, nganti njlimet

reff :
Pr :
Dhuwit sithik mas, nggo tambah blanjan
Ojo tansah mikirke buntutan
Anak nganti ra njajan, sekolah kapiran
Mbok ojo mung mikir buntutan

Lk :
Sak tenane dik, aku mung golek tambahan
Sopo ngerti, urip biso mukti

Pr :
Eling mas, emut…, Ojo mung tansah ngramal buntut
Sekolah anake karo piye blanjane, mbok yo dipikirke

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *