Empek Empek

Versi: Puput Pei ft. Didi Kempot

Lk :
Empek-empek dik, dari palembang
Nganti tuwek, sliramu tak sayang-sayang
Snajanono widodari sing karipan
Nggoda aku, ora bakal menggok ndalan

Pr :
Empek-empek mas, gurih rasane
Pengen sing teles, nopo sing garing wae
Ora pantes, yen disawang tanggane
Wong wis tuwek, koyo bocah enom wae

Lk : Lemak nian oi…
Pr : O ya….

reff :
Lk : Plastik gulo dik, taline karet
Pr : Tambah tuwo, tresnaku semakin lengket

Lk : Plastik gulo dik, gulane pasir
Pr : Sopo wonge, atine sing ra kuatir

Lk : Percoyo dik, aku tansah setiyo
Pr : Yen ora setiyo, kangmas tak tinggal lungo
Lk : Ning endi…

Lk :
Empek-empek dik, dari palembang
Nganti tuwek, sliramu tak sayang-sayang
Snajanono widodari sing karipan
Nggoda aku, ora bakal menggok ndalan

Pr :
Empek-empek mas, gurih rasane
Pengen sing teles, nopo sing garing wae
Ora pantes, yen disawang tanggane
Wong wis tuwek, koyo bocah enom wae

reff :
Lk : Plastik gulo dik, taline karet
Pr : Tambah tuwo, tresnaku semakin lengket

Lk : Plastik gulo dik, gulane pasir
Pr : Sopo wonge, atine sing ra kuatir

Lk : Percoyo dik, aku tansah setiyo
Pr : Yen ora setiyo, kangmas tak tinggal lungo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *