Cah Ayu (hamid m nur)


Versi: Hamid M Nur

Telung taun suwene, aku mendhem roso
Rino wengi, kowe tansah nggoda moto..
Aku isih ngenteni, opo kowe ngerti
Nganti saiki, nunggu jawaban pasti..

Tak dongakno, opo wae sing mbok lakoni
Mugi lancar, ora ono sing ngalangi
Namung siji penjalukku, ojo nganti kowe lali
Marang aku sing nresnani sliramu, cah ayu..

reff:
Pancen wis tak roso, aku wong sengsoro
Nduwe bondo, mung cukup kanggo sedino..
Mbok menowo kowe, aboting atiku
Ora biso kowe trimo katresnanku..

Tak dongakno, opo wae sing mbok lakoni
Mugi lancar, ora ono sing ngalangi
Namung siji penjalukku, ojo nganti kowe lali
Marang aku sing nresnani sliramu, cah ayu..

Average Rating
0 out of 5 stars. 0 votes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *