Bunga Atiku

Versi: Monique Wongsowidjojo

Bunga atiku, wis biso ketemu
Karo kowe kangmas ku
Sing wis sowe ninggal aku
Ra sedino ing nggonku ngenteni tekomu

Pancen sak tenane aku seneng kowe
Wis ra ono liyane
Sing tak pikir ning atiku
Ngapuro biyen nggonku lek nglarani

Saikine kowe ning kene
Sing tak karep-karepake
Opo kowe melu ngrasakke
Opo podo wae

Pancen suwe nggonku ngenteni sliramu
Saiki ketemu
Opo sih kelingan, biyen ke kenalan
Mlaku gegandhengan

Koyo omah ning banyu, iki suworo tangisku
Namung kanggo sliramu
Cukup saikine tresnaku kanggo kowe
Tresno selawase…

reff :
Pancen sak tenane aku seneng kowe
Wis ra ono liyane
Sing tak pikir ning atiku
Ngapuro biyen nggonku lek nglarani

Saikine kowe ning kene
Sing tak karep-karepake
Opo kowe melu ngrasakke
Opo podo wae

Pancen suwe nggonku ngenteni sliramu
Saiki ketemu
Opo sih kelingan, biyen ke kenalan
Mlaku gegandhengan

Koyo omah ning banyu, iki suworo tangisku
Namung kanggo sliramu
Cukup saikine tresnaku kanggo kowe
Tresno selawase…

Pancen suwe nggonku ngenteni sliramu
Saiki ketemu
Opo sih kelingan, biyen ke kenalan
Mlaku gegandhengan

Koyo omah ning banyu, iki suworo tangisku
Namung kanggo sliramu
Cukup saikine tresnaku kanggo kowe
Tresno selawase..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *