Wis Telat

Versi: Didi Kempot feat Prabu

[rap]
Lasinem prawan deso, pingin mulyo ning sengsoro
Ayu rupane marake wong lanang ngelu sirahe
Jan ra bejo lasinem, jan mesakno lasinem
Yo kuwi walesane yen ora ati-ati
Saiki wis ra kanti yen arep njaluk bali

Kowe telat, salahmu dewe
Rak wis tak kandani
Kowe tak jak rabi
Malah mlayu, malah mlayu

Kowe telat, wis telat tenan
Sukur ra keduman
Aku wis entuk gandengan
Ayu tenan, ayu tenan

Sukur, lasinem kowe telat
Dadi lasinem wis telat
E..alah nem, e.. alah nem kowe telat

reff :
[rap]
E e lasinem, bocah ndeso lungo ning kutho
Ketemu joko ganteng nanging nggleleng
Dijak ngene-ngono, lasinem sarwo gelem
La akhire telat, weteng dadi kenceng
Mumet sirahe, lasinem mumet sirahe
Telat wulane, lasinem telat wulane
Mumet mangkel kabeh dadi siji
Duh duh lasinem, kowe

Kowe telat, wis telat tenan
Sukur ra keduman
Aku wis entuk gandengan
Ayu tenan, ayu tenan

Sukur, lasinem kowe telat
Dadi lasinem wis telat
E..alah nem, e.. alah nem kowe telat

[rap]
Lasinem, wis ojo dipikirke
Bocah lanang kuwi mending disingkirke
Ndang disingkirke, ojo diarepke
Ben ra ono meneh sing dadi korbane
Wis wis wis lasinem yo wis
Telat seminggu, lasinem yowis
Ojo dipikirke mengko mundak edan
Yen edan malah dadi ra karuan
Nem lasinem, apes banget nasibmu
Ketemu lanangan, nyusahke awakmu
Letemu lanangan, sing ngrusak awakmu
Nem nem nem apes banget nasibmu

Lasinem kowe telat
Dadi lasinem wis telat
E..alah nem, e.. alah nem kowe telat
E..alah nem, nem

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *