Roso Tresno

Versi: Sri Mantingan

Sopo kae,
Rekmo ngembang bakung sajak ngawe-awe..
Ireng manis lamun mesem,
Atiku kesengsem..

Esemanmu,
Sajak nganyelake nambahi kangenku..
Tan kuciwo,
Anggonku ngrasuk ngadi busono..

Roso tresno,
Ing batin ora tego..
Rino wengi,
Sliramu mung tansah nggodha ati..

Mongko sedyaku,
Atiku kepingin leladi sliramu..
Yen tan biso aku lilo,
Ing ngluluh bantholo..

reff:
Sopo kae,
Rekmo ngembang bakung sajak ngawe-awe..
Ireng manis lamun mesem,
Atiku kesengsem..

Esemanmu,
Sajak nganyelake nambahi kangenku..
Tan kuciwo,
Anggonku ngrasuk ngadi busono..

Roso tresno,
Ing batin ora tego..
Rino wengi,
Sliramu mung tansah nggodha ati..

Mongko sedyaku,
Atiku kepingin leladi sliramu..
Yen tan biso aku lilo,
Ing ngluluh bantholo..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *