Roso Tresno


sri-mantingan_2
Versi: Sri Mantingan

Sopo kae,
Rekmo ngembang bakung sajak ngawe-awe..
Ireng manis lamun mesem,
Atiku kesengsem..

Esemanmu,
Sajak nganyelake nambahi kangenku..
Tan kuciwo,
Anggonku ngrasuk ngadi busono..

Roso tresno,
Ing batin ora tego..
Rino wengi,
Sliramu mung tansah nggodha ati..

Mongko sedyaku,
Atiku kepingin leladi sliramu..
Yen tan biso aku lilo,
Ing ngluluh bantholo..

reff:
Sopo kae,
Rekmo ngembang bakung sajak ngawe-awe..
Ireng manis lamun mesem,
Atiku kesengsem..

Esemanmu,
Sajak nganyelake nambahi kangenku..
Tan kuciwo,
Anggonku ngrasuk ngadi busono..

Roso tresno,
Ing batin ora tego..
Rino wengi,
Sliramu mung tansah nggodha ati..

Mongko sedyaku,
Atiku kepingin leladi sliramu..
Yen tan biso aku lilo,
Ing ngluluh bantholo..
——————
[ver: lyrics]
[id: zniahscu]
[ar: Sri Mantingan]
[ti: Roso Tresno]
[al: Langgam Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:57]
[00:00.03]Roso Tresno
[00:00.03]by: Sri Mantingan
[00:24.03]
[00:26.03]>>>
[00:27.03]>>
[00:28.03]>
[00:29.03]Sopo kae rekmo ngembang bakung
[00:36.09]sajak ngawe-awe..
[00:43.05]Ireng manis lamun mesem
[00:50.69]atiku kesengsem..
[00:56.50]Esemanmu sajak nganyelake
[01:04.67]nambahi kangenku..
[01:10.82]Tan kuciwo anggonku
[01:17.05]ngrasuk ngadi busono..
[01:27.90]Roso tresno ing batin
[01:36.09]ora tego
[01:42.59]
[01:47.33]Rino wengi sliramu
[01:54.86]mung tansah nggodha ati..
[02:04.76]
[02:12.06]Mongko sedyaku,
[02:18.59]atiku kepingin leladi sliramu..
[02:30.60]Yen tan biso aku lilo,
[02:42.67]ing ngluluh bantholo..
[02:48.09]
[03:14.00]>>>
[03:15.00]>>
[03:16.00]>
[03:17.00]Sopo kae rekmo ngembang bakung,
[03:27.00]sajak ngawe-awe..
[03:34.14]Ireng manis lamun mesem,
[03:45.75]atiku kesengsem..
[03:52.03]
[03:54.27]Esemanmu sajak nganyelake,
[04:05.16]nambahi kangenku..
[04:13.13]Tan kuciwo anggonku,
[04:21.64]ngrasuk ngadi busono..
[04:29.79]
[04:32.41]Roso tresno,
[04:38.27]ing batin ora tego..
[04:49.90]Rino wengi sliramu,
[04:58.11]mung tansah nggodha ati..
[05:10.92]
[05:17.39]Mongko sedyaku,
[05:22.68]atiku kepingin leladi sliramu..
[05:35.25]Yen tan biso aku lilo,
[05:46.01]ing ngluluh bantholo..
[05:53.98]
————–
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s