Pulsa Dong Yang

Versi: Yan Vellia ft. Didi Kempot

Pr :
Pulsa dong yang, minta pulsamu sayang..
Nggonku entek, raiso nggo omongan..

Lk :
Yen wis tak kirim pulsa, pasti ada bonusnya..
Tak tukokke, mengko mbok dijoli apa..

Pr :
Pulsa satus, diskone telung ewu..
Bubar adus, kowe mengko tak tunggu..

Lk :
Sangangpuluh pitu ewu, yen satus yo kurang telu..
Yen wis mlebu, mengko bisikono aku..

Pr :
Pulsa dong yang.., pulsa dong yang..
Tak tunggu pulsamu sayang..

Lk :
Wis tak gesek-gesek, lebokno ning nggonmu..

reff :
Lk : Satelit manggone neng nduwur langit..
Pr : Tanggal muda mestine yo banyak duwit..

Lk : Uwong wedok senenge mesti kok duwit..
Pr : Yen ra entuk, yo wis aku nyuwun pamit..
Lk : Wong wis mlebu, wis mlebu, mlebu neng nggonmu..
Lk : Ora kroso to

reff :
Pr :
Pulsa dong yang, minta pulsamu sayang..
Nggonku entek, raiso nggo omongan..

Lk :
Yen wis tak kirim pulsa, pasti ada bonusnya..
Tak tukokke, mengko mbok dijoli apa..

Pr :
Pulsa satus, diskone telung ewu..
Bubar adus, kowe mengko tak tunggu..

Lk :
Sangangpuluh pitu ewu, yen satus yo kurang telu..
Yen wis mlebu, mengko bisikono aku..

Pr :
Pulsa dong yang.., pulsa dong yang..
Tak tunggu pulsamu sayang..

Lk :
Wis tak gesek-gesek, lebokno ning nggonmu..

reff :
Lk : Satelit manggone neng nduwur langit..
Pr : Tanggal muda mestine yo banyak duwit..

Lk : Uwong wedok senenge mesti kok duwit..
Pr : Yen ra entuk, yo wis aku nyuwun pamit..
Lk : Wong wis mlebu, wis mlebu, mlebu neng nggonmu..
Lk : Ora kroso to

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *