Mung Rong Taun

Versi: Niken Arisandi

Kang sun tinggal riko menyang boro
Mung rong taun, ring negoro monco
Nggolet sandang pangane keluargo
Myakne urip iki sing nelongso

Urip ning ndeso, sing keneng dikarepno
Tegakno isun, masiyo riko sing tego
Idin riko kelawan ati hang jembar
Mung rong taun, sun jaluk riko sabaro

reff :
Sak benere ati iki yo sing tego
Ninggal anak lan ninggal riko
Tapi kabeh iki wis dikarepno
Geno sing nelongso, urip ning dunya

Kang sun tinggal riko menyang boro
Mung rong taun, ring negoro monco
Sabaro riko, sabaro nerimo
Isun menyang boro, riko lilakno

reff :
Sak benere ati iki yo sing tego
Ninggal anak lan ninggal riko
Tapi kabeh iki wis dikarepno
Geno sing nelongso, urip ning dunya

Kang sun tinggal riko menyang boro
Mung rong taun, ring negoro monco
Sabaro riko, sabaro nerimo
Isun menyang boro, riko lilakno
Isun menyang boro, riko lilakno

2 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *