Kari Merem

Versi: Febry

Biyen kepinginanku ono sisihmu
Ndongeng sedih seneng ono ngarepku
Rasane ayem, rasane tentrem
Paribasan aku mulih, kari merem

Nanging kasunyatane saiki seje
Opo mbiyene senenge digawe-gawe
Gampange nesu, nyeneni aku
Saben ndino ora leren, ngajak padu

Opo pancen aku sing ora ngerti wektu
Pingine ngalem terus ono ing ngarepmu
Coba ngalah ngertenono aku koyo sing mbiyen-mbiyene
Aku pingin urip bareng kowe nganti selawase

reff :
Biyen kepinginanku ono sisihmu
Ndongeng sedih seneng ono ngarepku
Rasane ayem, rasane tentrem
Paribasan aku mulih, kari merem

Nanging kasunyatane saiki seje
Opo mbiyene senenge digawe-gawe
Gampange nesu, nyeneni aku
Saben ndino ora leren, ngajak padu

Opo pancen aku sing ora ngerti wektu
Pingine ngalem terus ono ing ngarepmu

reff :
Coba ngalah ngertenono aku koyo sing mbiyen-mbiyene
Aku pingin urip bareng kowe nganti selawase
Coba ngalah ngertenono aku koyo sing mbiyen-mbiyene
Aku pingin urip bareng kowe nganti selawase

[“Nadyan mengkono aku tetep trisno, tete…p trisno“]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *