Janji Dikawin

Versi: Niken Arisandi

E kang ojo lali, riko bengen duwe janji
Kadhung wis bakalan, setaun janji dikawin
Setaun bakalan, rasane suwe temenan
Sun jaluk nang riko, janji ngawin gancangono

reff :
Cager yo senenge, kelaksan janjine
Nyanding rino bengi, wong wis laki rabi
Mandar mugo riko sing suloyo
Urip bareng ring suwargone donya

Setaun bakalan, rasane suwe temenan
Sun jaluk nang riko, janji ngawin gancangono

reff :
Cager yo senenge, kelaksan janjine
Nyanding rino bengi, wong wis laki rabi
Mandar mugo riko sing suloyo
Urip bareng ring suwargone donya

E kang ojo lali, riko bengen duwe janji
Kadhung wis bakalan, setaun janji dikawin
Setaun bakalan, rasane suwe temenan
Sun jaluk nang riko, janji ngawin gancangono

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *