Wedi Kelangan (rozy abdillah)

Versi: Rozy Abdilah

Duwe demenan lawas sing sun sambang
kembange ati mung riko sun eman
Mergo lawase ono ring kadohan
Kariyo kangen isun kepikiran

Opo tah riko magih nyimpen roso
Roso welase koyo hang sun songgo
Seru kangene kepingin ketemu
Katon nang riko sing biso turu

reff:
Gedigi rasane doh ambi demenan
Nyatane sing tenang wedi kelangan
Sun jaluk nang riko lan sun wanti-wanti
Jo sampek kegowo godane ati

reff:
Duwe demenan lawas sing sun sambang
kembange ati mung riko sun eman
Mergo lawase ono ring kadohan
Kariyo kangen isun kepikiran

Opo tah riko magih nyimpen roso
Roso welase koyo hang sun songgo
Seru kangene kepingin ketemu
Katon nang riko sing biso turu

reff:
Gedigi rasane doh ambi demenan
Nyatane sing tenang wedi kelangan
Sun jaluk nang riko lan sun wanti-wanti
Jo sampek kegowo godane ati

Gedigi rasane doh ambi demenan
Nyatane sing tenang wedi kelangan
Sun jaluk nang riko lan sun wanti-wanti
Jo sampek kegowo godane ati

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *