Wedi Kelangan (rozy abdillah)


Versi: Rozy Abdilah

Duwe demenan lawas sing sun sambang
kembange ati mung riko sun eman
Mergo lawase ono ring kadohan
Kariyo kangen isun kepikiran

Opo tah riko magih nyimpen roso
Roso welase koyo hang sun songgo
Seru kangene kepingin ketemu
Katon nang riko sing biso turu

reff:
Gedigi rasane doh ambi demenan
Nyatane sing tenang wedi kelangan
Sun jaluk nang riko lan sun wanti-wanti
Jo sampek kegowo godane ati

reff:
Duwe demenan lawas sing sun sambang
kembange ati mung riko sun eman
Mergo lawase ono ring kadohan
Kariyo kangen isun kepikiran

Opo tah riko magih nyimpen roso
Roso welase koyo hang sun songgo
Seru kangene kepingin ketemu
Katon nang riko sing biso turu

reff:
Gedigi rasane doh ambi demenan
Nyatane sing tenang wedi kelangan
Sun jaluk nang riko lan sun wanti-wanti
Jo sampek kegowo godane ati

Gedigi rasane doh ambi demenan
Nyatane sing tenang wedi kelangan
Sun jaluk nang riko lan sun wanti-wanti
Jo sampek kegowo godane ati

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=HHFOfHXbQzc

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s