Warung Pojok Kebon Rojo

Versi: Sulistyaningati

Wiwit biyen nganti saiki
Kutho jombang soyo mahanani
Kang wus kondang ing jabane negri
Weringin conthong tengah dalan katon asri

Yuk mirsani endahe jombang saiki
Warung pojok kebon rojo ninggal janji
Glinak-glinuk katone sing suguh kopi
Pancen nyoto warung pojok mahanani

Pancen nyoto warung pojok kebon rojo
Saben dino ayo podo midangetno
Baritane bapak poro projo
Nyoto kanggo wargo sing ono ndeso

Migunani kanggo sak dulur tani
Rabuk pupuk, emes obat dianani
Ojo lali perjuangane bapak bupati
Warung pojok kebon rojo tambane ati

reff :
Wiwit biyen nganti saiki
Kutho jombang soyo mahanani
Kang wus kondang ing jabane negri
Weringin conthong tengah dalan katon asri

Yuk mirsani endahe jombang saiki
Warung pojok kebon rojo ninggal janji
Glinak-glinuk katone sing suguh kopi
Pancen nyoto warung pojok mahanani

Pancen nyoto warung pojok kebon rojo
Saben dino ayo podo midangetno
Baritane bapak poro projo
Nyoto kanggo wargo sing ono ndeso

Migunani kanggo sak dulur tani
Rabuk pupuk, emes obat dianani
Ojo lali perjuangane bapak bupati
Warung pojok kebon rojo tambane ati

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *