Teng Teng Crit

Versi: Yan Vellia ft. Ami DS ft. Reza ft. Eko Good

Pr :
Iwak malem, dipepe ning pinggir dalan
Keno angin, buntute kok goyang-goyang
wong ganteng, gantenge kok ngeram tenan
Uwis dudo, opo kowe isih bujang

Iwak teri, mestine asin rasane
Teri putih, jarene larang regane
Awak iki, aduh mas kok koyo ngene
Emoh mulih, amergo ketemu kowe

Lk : Teng teng crit
Pr : Tenguk tenguk crito
Lk : Teng teng brol
Pr : Tenguk tenguk ngobrol
Lk : Teng teng gong
Pr : Tenguk tenguk njagong
Lk : Teng teng teng, teng teng teng teng teng

reff :
Lk :
Tenan opo ora, kowe tresno karo aku
Aku tiwas methentheng, mengko kowe ninggal aku
Tenan opo ora, kowe cinta karo aku
Aku tiwas methentheng,[methentheng]

Teng teng teng teng teng…
Pelok isi pelem, wani alok wedi mandeng
Pelok isi pelem, opo kowe pancen gelem
Pelok isi pelem, yen kowe melok aku gelem

reff :
Iwak teri, mestine asin rasane
Teri putih, jarene larang regane
Awak iki, aduh mas kok koyo ngene
Emoh mulih, amergo ketemu kowe

Lk : Teng teng crit
Pr : Tenguk tenguk crito
Lk : Teng teng brol
Pr : Tenguk tenguk ngobrol
Lk : Teng teng gong
Pr : Tenguk tenguk njagong
Lk : Teng teng teng, teng teng teng teng teng

reff :
Lk :
Tenan opo ora, kowe tresno karo aku
Aku tiwas methentheng, mengko kowe ninggal aku
Tenan opo ora, kowe cinta karo aku
Aku tiwas methentheng,[methentheng]

Teng teng teng teng teng…
Pelok isi pelem, wani alok wedi mandeng
Pelok isi pelem, opo kowe pancen gelem
Pelok isi pelem, yen kowe melok aku gelem

Lk : Teng teng crit
Pr : Tenguk tenguk crito
Lk : Teng teng brol
Pr : Tenguk tenguk ngobrol
Lk : Teng teng gong
Pr : Tenguk tenguk njagong
Lk : Teng teng teng, teng teng teng teng teng

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *