Remet Remetan

(Kuch Kuch Hota Hai versi Jawa)
Versi: Didi Kempot ft. Yan Vellia

Pr:
HAAAA..AA…
NUMPLEK SEGANE,
NGGULING KENDHILE..
NUMPLEK SEGANE,
NGGULING KENDHILE..
YEN ORA WERUH KOWE,
KOWE SING BAGUS RUPANE..

Lk:
TEPUNG PISANAN,
DADI KASMARAN..
RINO WENGI KELINGAN,
KELINGAN LAGI JAGONGAN..

Pr:
ADUH PENAK’E..,
ADUH SENENGE..

Ft:
YEN LUNGGUH JEJER KOWE,
REMET-REMETAN TANGANE..
YEN LUNGGUH JEJER KOWE,
REMET-REMETAN TANGANE..

Lk:
MUMET SIRAHE,
BINGUNG PIKIRE..
YEN ORA WERUH KOWE,
KOWE SING NGGEMESAKE..

Pr:
ADUH PENAK’E..,
ADUH SENENGE..

Ft: MALEM MINGGU JANJINE,
Pr: AREP TEKO MRENE..
Ft: MALEM MINGGU JANJINE,
Pr: AREP TEKO MRENE..

reff:
Pr:
AKU RA NGERTI,
AKU RA NYONO..
OPO YO IKI
JENENGE TRESNO..

Lk:
MBULAN SING DADI SEKSI,
TRESNAKU MUNG SIJI,
SELAWASE..

Pr:
ADUH PENAK’E..,
ADUH SENENGE..

Ft:
URIP KARO KOWE,
NDONYA KOYO WEK’E DEWE..
URIP KARO KOWE,
NDONYA KOYO WEK’E DEWE..

Lk:
MUMET SIRAHE,
BINGUNG PIKIRE..
YEN ORA WERUH KOWE,
KOWE SING NGGEMESAKE..

Pr:
ADUH PENAK’E..,
ADUH SENENGE..

Ft:
YEN LUNGGUH JEJER KOWE,
REMET-REMETAN TANGANE..
YEN LUNGGUH JEJER KOWE,
REMET-REMETAN TANGANE..

reff:
Pr:
AKU RA NGERTI,
AKU RA NYONO..
OPO YO IKI
JENENGE TRESNO..

Lk:
MBULAN SING DADI SEKSI,
TRESNAKU MUNG SIJI,
SELAWASE..

Pr:
ADUH PENAK’E..,
ADUH SENENGE..

Ft:
URIP KARO KOWE,
NDONYA KOYO WEK’E DEWE..
URIP KARO KOWE,
NDONYA KOYO WEK’E DEWE..

lk:
TEPUNG PISANAN,
DADI KASMARAN..
RINO WENGI KELINGAN,
KELINGAN LAGI JAGONGAN..

Ft: TEPUNG PISANAN..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *