Pandurat

Versi: Ririk Sindhuwacana

Ngalamuning atiku,
Mikir sliramu suwe ra ketemu
Jroning roso tresno,
Nganti ati kagowo impenku

Kolo mongso ra ketemu,
Sak pandulu katon ing netraku
Ayem adem pangrasaku,
Jebulane kadurung nglamunku

Abot nandang lelakonku,
Lagi gede tresno kok mbok tinggal lungo
Opo mung ngono,
Kowe sih prasetyo iso-iso tak percoyo

Saking gede katresnanku,
Nganti sliramu tak arep balimu
Ojo kesuwen lungamu,
Sak pandurat maringne atiku

reff :
Ngalamuning atiku,
Mikir sliramu suwe ra ketemu
Jroning roso tresno,
Nganti ati kagowo impenku

Kolo mongso ra ketemu,
Sak pandulu katon ing netraku
Ayem adem pangrasaku,
Jebulane kadurung nglamunku

Abot nandang lelakonku,
Lagi gede tresno kok mbok tinggal lungo
Opo mung ngono,
Kowe sih prasetyo iso-iso tak percoyo

Saking gede katresnanku,
Nganti sliramu tak arep balimu
Ojo kesuwen lungamu,
Sak pandurat maringne atiku

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *