Ngrentengi Wedokan

Versi: Beta Riana ft. Wagiran Pratama

Pr:
Coba sawangen mas, ngarep mburi lan iringan
Anggonku dandan, opo to ono sing kurang..
Coba sawangen mas, anggonku iki weda’an
Ning giniyo kangmas, isih seneng kluyuran..

Lk:
Jo gampang nesu dik, mbok ojo gampang cemburu
Tresnaku iki, hanya untuk dirimu..
Wis ra ono wong ayu dik, kejobo mung sliramu
Mergo sliramu, paling istimewa bagiku..

Pr:
Neng ngarep kamu bilang sayang,
Neng mburine ra karu-karuan..
Neng ngarepku kondo tresno tenan,
Senenganmu ngrentengi wedok’an..

Neng ngarep kamu bilang sayang,
Neng mburine ra karu-karuan..
Neng ngarepku kondo tresno tenan,
Senenganmu ngrentengi wedok’an..

Lk:
Yen pancen mengkono dik,
Aku ngakoni salahku..
Mulo sing tak jaluk,
Sing gede pangapuramu..

Pr:
Janji sing tenan mas,
Jo seneng ngrentengi wedok’an..
Bakal ayem tentrem,
Anggone urip bebrayan..

reff:
Pr:
Coba sawangen mas, ngarep mburi lan iringan
Anggonku dandan, opo to ono sing kurang..
Coba sawangen mas, anggonku iki weda’an
Ning giniyo kangmas, isih seneng kluyuran..

Lk:
Jo gampang nesu dik, mbok ojo gampang cemburu
Tresnaku iki, hanya untuk dirimu..
Wis ra ono wong ayu dik, kejobo mung sliramu
Mergo sliramu, paling istimewa bagiku..

Pr:
Neng ngarep kamu bilang sayang,
Neng mburine ra karu-karuan..
Neng ngarepku kondo tresno tenan,
Senenganmu ngrentengi wedok’an..

Neng ngarep kamu bilang sayang,
Neng mburine ra karu-karuan..
Neng ngarepku kondo tresno tenan,
Senenganmu ngrentengi wedok’an..

Lk:
Yen pancen mengkono dik,
Aku ngakoni salahku..
Mulo sing tak jaluk,
Sing gede pangapuramu..

Pr:
Janji sing tenan mas,
Jo seneng ngrentengi wedok’an..
Bakal ayem tentrem,
Anggone urip bebrayan..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *