Ngrentengi Wedokan


Beta-Riana_Wagiran-Pratama
Versi: Beta Riana ft. Wagiran Pratama

Pr:
Coba sawangen mas, ngarep mburi lan iringan
Anggonku dandan, opo to ono sing kurang..
Coba sawangen mas, anggonku iki weda’an
Ning giniyo kangmas, isih seneng kluyuran..

Lk:
Jo gampang nesu dik, mbok ojo gampang cemburu
Tresnaku iki, hanya untuk dirimu..
Wis ra ono wong ayu dik, kejobo mung sliramu
Mergo sliramu, paling istimewa bagiku..

Pr:
Neng ngarep kamu bilang sayang,
Neng mburine ra karu-karuan..
Neng ngarepku kondo tresno tenan,
Senenganmu ngrentengi wedok’an..

Neng ngarep kamu bilang sayang,
Neng mburine ra karu-karuan..
Neng ngarepku kondo tresno tenan,
Senenganmu ngrentengi wedok’an..

Lk:
Yen pancen mengkono dik,
Aku ngakoni salahku..
Mulo sing tak jaluk,
Sing gede pangapuramu..

Pr:
Janji sing tenan mas,
Jo seneng ngrentengi wedok’an..
Bakal ayem tentrem,
Anggone urip bebrayan..

reff:
Pr:
Coba sawangen mas, ngarep mburi lan iringan
Anggonku dandan, opo to ono sing kurang..
Coba sawangen mas, anggonku iki weda’an
Ning giniyo kangmas, isih seneng kluyuran..

Lk:
Jo gampang nesu dik, mbok ojo gampang cemburu
Tresnaku iki, hanya untuk dirimu..
Wis ra ono wong ayu dik, kejobo mung sliramu
Mergo sliramu, paling istimewa bagiku..

Pr:
Neng ngarep kamu bilang sayang,
Neng mburine ra karu-karuan..
Neng ngarepku kondo tresno tenan,
Senenganmu ngrentengi wedok’an..

Neng ngarep kamu bilang sayang,
Neng mburine ra karu-karuan..
Neng ngarepku kondo tresno tenan,
Senenganmu ngrentengi wedok’an..

Lk:
Yen pancen mengkono dik,
Aku ngakoni salahku..
Mulo sing tak jaluk,
Sing gede pangapuramu..

Pr:
Janji sing tenan mas,
Jo seneng ngrentengi wedok’an..
Bakal ayem tentrem,
Anggone urip bebrayan..
—————–
[ver: lyrics]
[id: bnzonpch]
[ar: Beta Riana ft. Wagiran]
[ti: Ngrentengi Wedokan]
[al: Gending Tayub]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:04]
[00:00.02]Ngrentengi Wedok’an
[00:00.02]by: Beta Riana ft. Wagiran Pratama
[00:26.02]
[00:28.82]>>>
[00:29.82]>>
[00:30.82]>
[00:31.82]Pr: Coba sawangen mas,
[00:35.12]Pr: ngarep mburi lan iringan
[00:38.78]Pr: Anggonku dandan,
[00:41.47]Pr: opo to ono sing kurang..
[00:46.03]Pr: Coba sawangen mas,
[00:48.54]Pr: anggonku iki weda’an
[00:52.23]Pr: Ning giniyo kangmas,
[00:55.16]Pr: isih seneng kluyuran..
[00:59.66]Lk: Jo gampang nesu dik,
[01:02.28]Lk: mbok ojo gampang cemburu
[01:05.84]Lk: Tresnaku iki,
[01:08.54]Lk: hanya untuk dirimu..
[01:13.10]Lk: Wis ra ono wong ayu dik,
[01:15.97]Lk: kejobo mung sliramu
[01:19.42]Lk: Mergo sliramu,
[01:22.48]Lk: paling istimewa bagiku..
[01:26.67]Pr: Neng ngarepku kamu bilang sayang,
[01:29.17]Pr: Neng mburine ra karu-karuan..
[01:32.86]Pr: Neng ngarepku kondo tresno tenan,
[01:36.11]Pr: Senenganmu ngrentengi wedok’an..
[01:40.29]Pr: Neng ngarepku kamu bilang sayang,
[01:42.73]Pr: Neng mburine ra karu-karuan..
[01:46.30]Pr: Neng ngarepku kondo tresno tenan,
[01:49.67]Pr: Senenganmu ngrentengi wedok’an..
[01:54.92]Lk: Yen pancen mengkono dik,
[01:57.23]Lk: Aku ngakoni salahku..
[02:00.80]Lk: Mulo sing tak jaluk,
[02:03.61]Lk: Sing gede pangapuramu..
[02:08.04]Pr: Janji sing tenan mas,
[02:11.17]Pr: Jo seneng ngrentengi wedok’an..
[02:14.54]Pr: Bakal ayem tentrem,
[02:17.42]Pr: Anggone urip bebrayan..
[02:21.60]
[03:10.00]>>>
[03:11.00]>>
[03:12.00]>
[03:13.00]Pr: Coba sawangen mas,
[03:16.18]Pr: ngarep mburi lan iringan
[03:19.77]Pr: Anggonku dandan,
[03:21.89]Pr: opo to ono sing kurang..
[03:26.20]Pr: Coba sawangen mas,
[03:28.89]Pr: anggonku iki weda’an
[03:32.33]Pr: Ning giniyo kangmas,
[03:34.58]Pr: isih seneng kluyuran..
[03:39.09]Lk: Jo gampang nesu dik,
[03:42.02]Lk: mbok ojo gampang cemburu
[03:45.07]Lk: Tresnaku iki,
[03:47.64]Lk: hanya untuk dirimu..
[03:52.02]Lk: Wis ra ono wong ayu dik,
[03:54.64]Lk: kejobo mung sliramu
[03:57.89]Lk: Mergo sliramu,
[04:00.70]Lk: paling istimewa bagiku..
[04:04.57]Pr: Neng ngarepku kamu bilang sayang,
[04:06.77]Pr: Neng mburine ra karu-karuan..
[04:09.96]Pr: Neng ngarepku kondo tresno tenan,
[04:13.15]Pr: Senenganmu ngrentengi wedok’an..
[04:17.15]Pr: Neng ngarepku kamu bilang sayang,
[04:19.70]Pr: Neng mburine ra karu-karuan..
[04:22.83]Pr: Neng ngarepku kondo tresno tenan,
[04:25.65]Pr: Senenganmu ngrentengi wedok’an..
[04:30.59]Lk: Yen pancen mengkono dik,
[04:33.32]Lk: Aku ngakoni salahku..
[04:36.40]Lk: Mulo sing tak jaluk,
[04:39.15]Lk: Sing gede pangapuramu..
[04:43.20]Pr: Janji sing tenan mas,
[04:46.20]Pr: Jo seneng ngrentengi wedok’an..
[04:49.90]Pr: Bakal ayem tentrem,
[04:53.03]Pr: Anggone urip bebrayan..
[05:00.09]
————-
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s