Ilang Kunciné

Versi: Didi Kempot

Gembok ilang kuncine
Aduh simbok iki kepiye
Sing wedok nongas-nangis wae
Sing lanang nengendi lungane

Kunci gemboke ilang
Aduh pak’e, pak’e kelangan
Sing lanang ora doyan mangan
Songgo uwang bojone ilang

Digondol sing gede duwur
Dijak numpak kapal mabur
Ciloko alias kojur
Sing ditinggal mlungker ning kasur

reff :
Uwis nduwe kok isih pingin
Mbok yo nyebut opo ra isin
Jarene pingin sing gede
Sing gede kuwi apane

Uwis nduwe kok isih nglirik
Ngono kuwi yo ora apik
Jarene pingin sing cilik
Sing cilik kuwi apane

reff :
Kunci gemboke ilang
Aduh pak’e, pak’e kelangan
Sing lanang ora doyan mangan
Songgo uwang bojone ilang

Digondol sing gede duwur
Dijak numpak kapal mabur
Ciloko alias kojur
Sing ditinggal mlungker ning kasur

reff :
Uwis nduwe kok isih pingin
Mbok yo nyebut opo ra isin
Jarene pingin sing gede
Sing gede kuwi apane

Uwis nduwe kok isih nglirik
Ngono kuwi yo ora apik
Jarene pingin sing cilik
Sing cilik kuwi apane

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *