Gelem Ra Gelem

Versi: Febry

Ndisik kowe kerep ngalem aku ayu dewe
Esuk awan sore, mesti sregep yen ngeterke

Saiki wis klakon, omah-omah ‘ro anake
Nanging kowe malih,karo aku sak penak’e

Gelem ra gelem, mung isaku ngene
Gelem ra gelem, yen bosen kondho wae

Criwis sio-sio, senengane mung ngelokke
Sing jare kelemon, angger dandan nyacat wae

Saben nesu mbanding-mbandingake kenyo seje
Yen tak gagas-gagas, aku terus dibodohke

Gelem ra gelem, mung isaku ngene
Gelem ra gelem, yen bosen kondho wae

Ra rumongso tambah tuwo,
Ora koyo isih joko

Mbiyen kowe gagah, saiki wis owah
Arep mlaku wae, njuk dipapah

Mbiyen kowe gagah, saiki wis owah
Arep mlaku wae, njuk dipapah

Criwis sio-sio, senengane mung ngelokke
Sing jare kelemon, angger dandan nyacat wae

Saben nesu mbanding-mbandingake kenyo seje
Yen tak gagas-gagas, aku terus dibodohke

Gelem ra gelem, mung isaku ngene
Gelem ra gelem, yen bosen kondho wae

reff :
Gelem ra gelem, ra usah kae-kae
Gelem ra gelem, yen trimo sak anane

Ra rumongso tambah tuwo,
Ora koyo isih joko

Mbiyen kowe gagah, saiki wis owah
Arep mlaku wae, njuk dipapah

Mbiyen kowe gagah, saiki wis owah
Arep mlaku wae, njuk dipapah

Mbiyen kowe gagah, saiki wis owah
Arep mlaku wae, njuk dipapah

One comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *