Tondo Tresno (murni asih)

Versi: Murni Asih

SEPI SWARANING WENGI,
ONONG MBULAN NDADARI..
SING NGANCANI, SING NUNGGONI
ROSO JRONING ATI..

GONDO ARUM MELATI,
GOWO ANGIN SING WANGI..
ORA NGIRO, ORA NYONO
TUWUH ROSO TRESNO..

SOYO KROSO SABEN DINO ATIKU,
ROSO RASANE MUNG PINGIN KETEMU..
OPO AKU KUDU KONDO,
YEN ATIKU NYIMPEN TRESNO..

OPO KOWE ORA KROSO,
TONDO-TONDONE WONG TRESNO..

reff :
GONDO ARUM MELATI,
GOWO ANGIN SING WANGI..
ORA NGIRO, ORA NYONO
TUWUH ROSO TRESNO..

SOYO KROSO SABEN DINO ATIKU,
ROSO RASANE MUNG PINGIN KETEMU..
OPO AKU KUDU KONDO,
YEN ATIKU NYIMPEN TRESNO..

OPO KOWE ORA KROSO,
TONDO-TONDONE WONG TRESNO..

SEPI SWARANING WENGI,
ONONG MBULAN NDADARI
SING NGANCANI, SING NUNGGONI
ROSO JRONING ATI

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *