Semrawut

Versi: Didi Kempot

Senajan tak slimur, ngedem-ngedem ati
Durung biso tentrem, tekane saiki..
Pancen uwis suwe, nggonmu cidro janji
Aku gelo, gelaku tekan saiki..

Yen tak terusake, gek kudu kepiye
Nyatane sliramu, bedo uwis seje..
Saiki wis malih, putih dadi ireng
Koyo wong liyo, senajan urip isih bareng..

reff:
Mbuh nganti kapan, aku ora ngerti
Nglalekake nggonmu gawe loro ati..

Mbuh nganti kapan, aku ora ngerti
Nggonku ngrasa’ake laraning ati..

Uwan sing neng rambut, ra biso dietung
Sumpah nganti seprene, aku isih getun..
Saben mapan turu, atiku semrawut
Pingin lali, seprene mung tansah emut..

reff:
Mbuh nganti kapan, aku ora ngerti
Nglalekake nggonmu gawe loro ati..

Mbuh nganti kapan, aku ora ngerti
Nggonku ngrasa’ake laraning ati..

Uwan sing neng rambut, ra biso dietung
Sumpah nganti seprene, aku isih getun..
Saben mapan turu, atiku semrawut
Pingin lali, seprene mung tansah emut..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *