Semrawut


Didi-Kempot_48
Versi: Didi Kempot

Senajan tak slimur, ngedem-ngedem ati
Durung biso tentrem, tekane saiki..
Pancen uwis suwe, nggonmu cidro janji
Aku gelo, gelaku tekan saiki..

Yen tak terusake, gek kudu kepiye
Nyatane sliramu, bedo uwis seje..
Saiki wis malih, putih dadi ireng
Koyo wong liyo, senajan urip isih bareng..

reff:
Mbuh nganti kapan, aku ora ngerti
Nglalekake nggonmu gawe loro ati..

Mbuh nganti kapan, aku ora ngerti
Nggonku ngrasa’ake laraning ati..

Uwan sing neng rambut, ra biso dietung
Sumpah nganti seprene, aku isih getun..
Saben mapan turu, atiku semrawut
Pingin lali, seprene mung tansah emut..

reff:
Mbuh nganti kapan, aku ora ngerti
Nglalekake nggonmu gawe loro ati..

Mbuh nganti kapan, aku ora ngerti
Nggonku ngrasa’ake laraning ati..

Uwan sing neng rambut, ra biso dietung
Sumpah nganti seprene, aku isih getun..
Saben mapan turu, atiku semrawut
Pingin lali, seprene mung tansah emut..
—————–
[ver: lyrics]
[id: akaszqch]
[ar: Didi Kempot]
[ti: Semrawut]
[al: Campursari]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:34]
[00:00.01]Semrawut
[00:00.01]By: Didi Kempot
[00:32.01]
[00:34.01]>>>
[00:35.01]>>
[00:36.01]>
[00:37.01]Senajan tak slimur,
[00:41.31]Ngedem-ngedem ati..
[00:44.94]Durung biso tentrem,
[00:47.98]Tekane saiki..
[00:52.09]Pancen uwis suwe,
[00:55.01]Nggonmu cidro janji..
[00:59.25]Aku gelo,
[01:01.12]Gelaku tekan saiki..
[01:06.17]
[01:14.06]Yen tak terusake,
[01:17.73]Gek kudu kepiye..
[01:21.59]Nyatane sliramu,
[01:24.89]Bedo uwis seje..
[01:29.24]Saiki wis malih,
[01:32.33]Putih dadi ireng..
[01:36.07]Koyo wong liyo,
[01:37.82]Senajan urip isih bareng..
[01:43.05]
[01:55.02]>>>
[01:56.02]>>
[01:57.02]>
[01:58.02]Mbuh nganti kapan,
[02:02.16]Aku ora ngerti..
[02:05.77]Nglalekake nggonmu,
[02:08.39]Gawe loro ati..
[02:13.12]
[02:19.47]Mbuh nganti kapan,
[02:23.88]Aku ora ngerti..
[02:27.83]Nggonku ngrasa’ake,
[02:30.62]Laraning ati..
[02:34.79]Uwan sing neng rambut,
[02:38.83]Ra biso dietung..
[02:43.06]Sumpah nganti seprene,
[02:46.42]Aku isih getun..
[02:50.13]Saben mapan turu,
[02:53.23]Atiku semrawut..
[02:57.22]Pingin lali,
[02:59.03]Seprene mung tansah emut..
[03:04.06]
[03:16.07]>>>
[03:17.07]>>
[03:18.07]>
[03:19.07]Mbuh nganti kapan,
[03:23.27]Aku ora ngerti..
[03:26.54]Nglalekake nggonmu,
[03:29.71]Gawe loro ati..
[03:33.88]
[03:41.05]Mbuh nganti kapan,
[03:44.89]Aku ora ngerti..
[03:49.01]Nggonku ngrasa’ake
[03:51.68]Laraning ati..
[03:55.98]Uwan sing neng rambut,
[03:59.95]Ra biso dietung..
[04:04.00]Sumpah nganti seprene,
[04:07.37]Aku isih getun..
[04:11.28]Saben mapan turu,
[04:14.45]Atiku semrawut..
[04:18.36]Pingin lali,
[04:19.92]Seprene mung tansah emut..
[04:25.33]
————–
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s